Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Συνέντευξη του Καλαβρή στο 9.65 σταθμό των εργαζομένων


Σήμερα το πρωί, στις 9:00, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Καλαβρής έδωσε συνέντευξη στο 9.65, στο σταθμό των εργαζομένων και στο δημοσιογράφο κ. Μπατσακούτσα.
Ο κ. Μπατσακούτσας αρχίζοντας τη συζήτηση με τον κ. Θανάση Καλαβρή τον ρώτησε πως πάει ο προεκλογικός αγώνας. ο κ. Καλαβρής απάντησε ότι ο "αγώνας" είναι στα "φόρτε" του και ότι πάει πάρα πολύ καλά. Βέβαια τα δεδομένα που μέχρι τώρα υπήρχαν, αλλάζουν με την διεύρυνση του νέου Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων και όπως ανέφερε ο κ. Καλαβρής "είναι κάτι πρωτόγνωρο για μας".
Επίσης ο κ. Μπατσακούτσας αναφέρθηκε σε ένα δημοσίευμα που έβγαλε εχθές η εφημερίδα messapia-news με τίτλο "Ρελανς Καλαβρή με Μιχαήλ στα Πολιτικά" στο οποίο αναφέρεται η "κάθοδος " του κ. Μιχαήλ με τον συνδυασμό του κ. Καλαβρή. Ο κ. Καλαβρής επιβεβαίωσε ότι ο κ. Μιχαήλ θα κατέβει με το συνδυασμό του στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Ο κ. Μπατσακούτσας ρώτησε εάν υπάρξει προσπάθεια συνεργασίας με το συνδυασμό των κ.κ. Ψαθά, Χασάνδρα και Τζαφέρου. Ο κ. Καλαβρής ανέφερε ότι "δεν υπάρχει τίποτα που να μας χωρίζει με τους συμπολίτες μας. Προσπαθούμε να βρούμε τη χρυσή τομή, το οποίο δεν έχει συμβεί ως τώρα και ίσως συμβεί στο εγγύς μέλλον". Ο κ. Μπατσακούτσας είπε στον κ. Καλαβρή ότι ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας άφησε και ο κ. Χασάνδρας, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην χθεσινή εκπομπή του δημοσιογράφου.
Στο ερώτημα εάν υπάρξει συνεργασία όχι μόνο με μεμονομένα άτομα αλλά και με ομάδες ο κ. Καλαβρής απάντησε ότι μπορεί να υπάρξει συνεργασία με προγραμματική βάση με κύριο θέμα το πρόβλημα του νερού στη Μεσσαπία.
Στο ερώτημα εάν η μη υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου επιρρεάσει το συνδυασμό η απάντηση ήταν: "Η υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου δεν ξέρω πως θα διευκολύνει ή όχι αλλά έπρεπε να γίνει η παραίτηση του Δημάρχου γιατί ότι ήταν να προσφέρει, προσέφερε, οπότε πρέπει να μπει στη θέση αυτή ένα νέο πρόσωπο της παράταξης".
για το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ ο κ. Καλαβρής ανέφερε ότι "δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση που να λέει ότι κάποιος έχει πάρει το χρίσμα στο Δήμο μας. Επίσής δεν με απασχολεί το θέμα αυτό αφού έχω κάνει τις επιλογές μου και έχω ανακοινώσει το συνδυασμό μου".
Τέλος στο αν υπάρχουν προεκλογικές συγκεντρώσεις ο κ. Καλαβρής είπε ότι με το τέλος του Αυγούστου θα υπάρξουν και προεκλογικές συγκεντρώσεις γιατί το χρονικό διάστημα από τις εκλογές δεν είναι μεγάλο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου